Rumah Pun Ada Auratnya

www.tips-fb.com

Salam


Berkongsi info Dari majalah al
Ustaz terbitan telaga biru 


Kawan - kawan boleh la dapatkan nya ;) 

Coretan dari Pos Legap Sungai Siput Utara 




Terima Kasih.
Datang lagi.



Ruang Tamu & Ruang Makan Adyna AB

www.tips-fb.com

Salam


Tajuk macam chiq dina ni pemes je kan hihi 

Alhamdulillah raya tahun ni dah ada rumah sendiri , walaupun sehingga kini baru sehari kami bermalam di sini , sebab jiran- jiran takde lagi , jadi En babah cakap tunggu la ramai pindah baru kami pindah , dan biar adib abiskan persekolahan di Kemas Bercham dahulu .. 

Tergerak hati nak join pertandingan anjuran Pn Fizah  dari blog susun atur sioca,  rumah saya pun takde ape - ape lagi dekorasi , Simple je sebab saya ni Simple orang nye ;)


Sofa pink dan storage hitam tu beli kat ikea , Carpet tu pun sama ;) beli masa offer , lapang je senang adib dan amni nak berlari hihi , letak bunga hidup sebagai pembersih udara ;) frame hadiah kawin 7 tahun lepas baru digantung kalau tak masih di rumah mak mertua la kot 


Tempat letak tv , beli dekat ikea jugak , tapi tv takde sebab en babah taknak letak tv selagi belum pindah , Carpet hitam tu dari ikea jugak :)


Ruang makan kami 4 beranak , pakai je yang ni dulu , masa beli tahun 2010 harga rm199 termasuk 4 kerusi semestinya dari ikea,  cuma sebelum pindah saya beli lapik kerusi tu dari ikea , warna haruslah pink :)
Sesiapa peminat ikea tak yah bagi tahu pun mesti dah tahu kan ;) 


Gambar gelap hoho sebab langsir saya pilih semua kelabu , dan barang dalam rumah juga kebanyakan warna kelabu ... (Kete saya pun kelabu ) 

Ni le serba sedikit ruang tamu dan ruang makan umah kami ;) 

Dapat jugak lah saudara mara datang masa raya ke dua tempoh hari 







Terima Kasih.
Datang lagi.