Susun Atur Pinggan

www.tips-fb.com

Salam


Selamat Hari Raya 

Alhamdulillah raya ke dua baru ni kami dapat buat open house di rumah kami , sekadar menjemput sedara mara sahaja .. 

Ni la susun atur di dalam kabinet dapur saya 




Nak jimatkan ruang letak pinggan , kami beli di ikea , stand untuk letak pinggan , kongsi cara susun atur bagi saya yang masih amatur dalam susun atur ni ;)





Terima Kasih.
Datang lagi.



Sambungan Entri Dapur Saya

www.tips-fb.com

Salam Ramadhan ... 


Saya dah ambil cuti hari ni , semua sebab Rumah tak habis Kemas , raya dah semakin hampir , kami merancang nak tidur di Rumah kami pada Malam raya insyaallah .. 

Berbalik pada Tajuk entri , saya nak kongsikan ruang dapur Rumah saya .. Dan kabinet yang saya buat ni pun saya pilih material chipboard Mcm ni pun dah 5k ...kami buat dengan Apple design ..ada dua kedai nye satu di fair park Ipoh , dan 1 lagi di bercham ,   Meja makan , troli, lampu gantung karpet , lapik kerusi ,lampu berdiri etc... Dari ikea .. En babah Adalah seorang peminat ikea jadi tak hairan lah banyak barang Dari ikea kat rumah kami  ;)

Jom tengok gambar dapur saya 






Simple je kan 

Saya memang minat kelabu ... Jadi bila beli memang banyak warna kelabu ;) 

Nota kaki : uncle langsir baru nak pasang langsir , itu sebab gambar ni takde pun langsir dekat tingkap ;)








Terima Kasih.
Datang lagi.