Giveaway Yanmieonline.com

www.tips-fb.com






Salam 1 Malaysia, nasib baik hubby bagitahu ada giveaway dari www.yanmieonline.com. Harap sempat memberi pendapat dari saya agar dapat hadiah dari Kak Yan.

Tanpa bercerita panjang, saya nak beri pendapat saya mengenai blog kak yan ni.:



  • Saya suka akan template blog ini. Simple dan sedap mata memandang. Jangan ubah ek 
  • Kak Yan boleh tak buatkan post itu menarik dan senang dibaca. Kadangkala saya lihat macam satu entri yang panjang.
  • Widget kurang. Mungkin kak yan boleh tambahbaiki widget agar dapat memberi maklumat yang lebih dalam blog kak yan.
  • Menu bar kalau boleh yang ada menu drop down.(betul ke). Senang nak lihat info yang kak yan taip.
Apa-apa pun blog kak yan sedap mata memandang.( ambil hati) Harap kak yan terus sukses dan berjaya. Amin

“Giveaway yanmieonline.com, menawarkan header blog hasil designer dari Budak Nakal




Terima Kasih.
Datang lagi.



2 jemari runcing yang menulis:

yanmie said... Tekan untuk membalas komen.

Salam,

Suami blogger jugak ye?, thanks join GA nie, good luck yea :)


www.yanmieonline.com

adyna said... Tekan untuk membalas komen.

wsalam..a'ah suami pun blogger gak..tq kak :)