DUMEX MAMIL MAMA

www.tips-fb.com

ERM..SALAM SEMUA..




pic nie di google jer..kamera en hubby bawak xdapat nak snap :)


saya nak bercerita tentang susu dumex mamil gold.. semalam g tesco dapat beli satu coz nak beli susu dutch lady adib sahaja ..biler g giant pulak susu dumex mamil gold nie lagi murah...wah rugi2 rm2..then beli la lagi 2pack.. pregnant sebelum nie minum anmum jer..kali nie nak try dumex pulak..promoter tue cakap tak sembelit..tapi sembelit gak maybe 1st time minum tak nampak hasil lagi.. 
dumex nie pun ada dua perisa..coklat n biasa..saya ambil yang biasa sahaja.. coz coklat tak nak lah nak bagi anak putih hehehe(kuasa Allah kita hanya berusaha).. 
sekarang masih mencari susu amni pulak..ingat nak pisahkan susu badan secara perlahan-lahan.. ingat nak bagi dumex jugak.. 

ikutkan hati nak terus menyusu badan jer, tapi misi suggest elok pisahkan dah..mintak pandangan kengkawan yang breastfeeding walaupun pregnant..:)




Terima Kasih.
Datang lagi.



0 jemari runcing yang menulis: